Talousajattelu tuli tavaksi - Vuorela, Heikki (toim.) (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
"Yöllä klo 0-05 sain käyttää Valtion tietokonekeskuksen Elliota tietojen analysointiin", Viljo Ryynänen (79) muistelee 1967 tarkastetun väitöskirjansa tekoa.
Keywords: Ma; maatalousekonomia; maatalouspolitiikka; maanviljelystalous; maatalouden rakennepolitiikka; tulevaisuus; kehitys; tutkimus; historia