Maataloustuotanto ja kestävä kehitys - Järvenpää, Markku; Walls, Mari (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
MTT:n tavoitteena on, että tulevaisuuden maatila ja koko elintarvikeketju on taloudellisesti kannattava, ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittava, energiatehokas ja bioenergiaa hyödyntävä sekä yhteiskunnan laajalti hyväksymä.
Keywords: Ma; Ys; maataloustuotanto; kestävä kehitys; teknologia; tutkimus; bioenergia; ympäristöntutkimus; energia; maatalous; ilmastonmuutokset