Maa kasvun antaa : Maatalouden tutkimus- ja tuotantopäivät, esitelmät, Jokioinen 5.-7.8.1997 - Salo, Riitta (toim.) (Maatalouden tutkimuskeskus, 1997)
Tähän julkaisuun on koottu 5.-7.8.1997 pidetyn Maatalouden tutkimus- ja tuotantopäivien esitelmät. Tilaisuuden aiheita ovat mm. Savupirtistä maailmankylään Jokioinen - kulttuuriympäristön kokovartalokuva Typpilannoitus on iäisyyskysymys? Fosforin täsmälannoitus Kasvipeitevaatimuksen tilakohtainen soveltaminen Koneet kevenevät - paraneeko maa? Suomalainen maanviljelijä ja kasvien geeninsiirto Suomalainen elintarviketeollisuus ja siirtogeeninen raaka-aine Uudet ohrat - aina yli 9000 kiloa hehtaarilta? Suomalaisen entsyymimallasohran parantaminen villiohrien avulla Nurmikasvien laadun parantaminen kasvinjalostuksen keinoin Neljän markan ihme Aminohapoilla lisää tuotosta ympäristöä säästäen Vapaa säilörehuruokinta lypsylehmän hyvinvoinnin kannalta Emolehmät niitty- ja metsälaidunten hyödyntäjinä ja säilyttäjinä Onko lanta tuote vai jäte? Talouden lainalaisuudet ohjaavat maidontuottajan päätöksentekoa.
Growth from the Earth : symposium on agricultural production and research
Keywords: Ka; Ko; kasvinviljely; kotieläintuotanto; kokoukset