Uusi järjestelmä helpottaa sikojen rehuarvojen laskentaa - Partanen, Kirsi; Siljander-Rasi, Hilkka (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Sikojen uusi rehuarvojärjestelmä EvaPig® tarkentaa ja helpottaa rehuarvojen laskentaa, ja esimerkiksi valkuaisruokinta pystytään optimoimaan entistä paremmin. Uusi järjestelmä otetaan käyttöön ensi vuoden aikana, kun rehutaulukot saadaan päivitettyä.
Sikojen uusi rehuarvojärjestelmä EvaPig® tarkentaa ja helpottaa rehuarvojen laskentaa, ja esimerkiksi valkuaisruokinta pystytään optimoimaan entistä paremmin. Uusi järjestelmä otetaan käyttöön ensi vuoden aikana, kun rehutaulukot saadaan päivitettyä.
Keywords: Kotieläintuotanto, mehiläistalous, riistanhoito, kalatalous; Maatalous - yleistä, maatalousekonomia,maatalousneuvonta, maaseudun kehittäminen; rehuarvo; rehut; ruokinta; sika; valkuaisarvo