Kuinka hyvin kestävän viljelymetsätalouden standardit ja ohjeistot kattavat luonnon monimuotoisuuden kannalta keskeiset tekijät trooppisilla ja subtrooppisilla metsäviljelmillä? - Marjokorpi, Antti; Salo, Jukka (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Seloste artikkelista: Marjokorpi, A. & Salo, J. 2007. Operational standards and guidelines for biodiversity management in tropical and subtropical forest plantations – How widely do they cover an ecological framework? Silva Fennica 41(2): 281–297.
Tutkimusseloste