Satelliittikuvista lasketut kasvillisuusindeksit suomalaisen havumetsän neulasalan kartoituksessa - Stenberg, Pauline; Rautiainen, Miina; Manninen, Terhikki; Voipio, Pekka; Smolander, Heikki (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Seloste artikkelista: Stenberg, P., Rautiainen, M., Manninen, T., Voipio, P. & Smolander, H. 2004. Reduced simple ratio better than NDVI for estimating LAI in Finnish pine and spruce stands. Silva Fennica 38(1): 3–14.
Tutkimusseloste
Keywords: havumetsän neulasala; kasvillisuusindeksi; satelliittikuvat