Uudet hankkeet - Kotro, Jaana (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Kuluttajien luottamus suomalaista lihantuotantoa kohtaan on vahva. Kuluttajat uskovat, että kotimainen liha on parempaa kuin ulkomainen, mutta he eivät osaa sanoa, mihin käsitys pohjautuu.
Keywords: Elintarvikkeet, ravitsemus; Ympäristönsuojelu; kuluttajat; kulutus; ympäristövaikutukset; ilmastonmuutokset; elintarviketuotanto