Kasvihuonetuotteiden hiilijalanjälki selville - Silvenius, Frans; Yrjänäinen, Heli (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kasvihuoneviljelijöiden käyttöön tuleva laskuri auttaa selvittämään oman tuotteen viljelystä aiheutuvan hiilijalanjäljen.
Keywords: Ys; Re; kasvihuoneet; hiilijalanjälki; ympäristövaikutukset; mittarit