Mallit metsämaan hiilivarastojen ennustajina - Peltoniemi, Mikko; Palosuo, Taru; Liski, Jari; Mäkipää, Raisa (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Seloste artikkelista: Peltoniemi, M., Thürig, E., Ogle, S., Palosuo, T., Schrumpf, M., Wutzler, T., Butterbach-Bahl, K., Chertov, O., Komarov, A., Mikhailov, A., Gärdenäs, A., Perry, C., Liski, J., Smith, P. & Mäkipää, R. 2007. Models in country scale carbon accounting of forest soils. Silva Fennica 41(3): 575–602.
Tutkimusseloste
Keywords: maaperän hiilivarastot; mallit; metsämaa