Lajikkeiden sopeutumisessa on eroja - Perttu, Anna (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Suotuisat kesät 2000-luvulla ovat lisänneet ulkomailla jalostettujen, pitkän kasvuajan lajikkeiden suosiota Suomessa. Syynä on niiden aikaisia lajikkeita korkeampi satopotentiaali. Samalla kuitenkin myös viljelyn riskit kasvavat.
Keywords: Ka; lajikkeet; sopeutuminen; kasvinjalostus; testaus; viljakasvit; viljely; sato; vertailu; ohra