Suorakylvö on tullut jäädäkseen - Alakukku, Laura (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Suorakylvön suosio kasvoi nopeasti tämän vuosituhannen alussa. Kolmena viime vuonna suorakylvössä on ollut keskimäärin lähes 120 000 ha eli noin 10 % viljojen ja rypsin viljelyalasta. Tällä osuudella Suomi on Skandinavian johtava suorakylvömaa.
Keywords: Ka; Ys; suorakylvö; kevennetty maanmuokkaus; kylvö; viljelymenetelmät; muokkaus; maan muokkaus; maaperä