Haapastensyrjä - puoli vuosisataa parempin metsien hyväksi - Haapanen, Matti (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Artikkeli pohjautuu Metsänjalostussäätiön toiminnanjohtajan Matti Haapasen pitämään juhlapuheeseen Haapastensyrjän 50-vuotisjuhlissa. (Puhe luettavissa osoitteessa http://www.metsanjalostussaatio.fi/HS50_juhlapuhe_mhaa.pdf)
Keywords: metsänjalostus