Yksivuotinen raiheinä kelpaa rehukasviksi - Nissinen, Oiva (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Yksivuotiset raiheinät tuottavat kelvollista lisärehua kesäkauden ruokintaan. Ne monipuolistavat nurmitilan viljelykiertoa ja mahdollistavat myös karjanlannan hyötykäytön. Viljelyssä onnistuu paremmin, jos tuntee raiheinien erot.
Keywords: Ka; raiheinä; rehukasvit; raiheinät; italianraiheinä; westerwoldinraiheinä; viljely; lehmät; ruokinta; rehut; sulavuus