Ruokohelpeä peltoon ja kuivikkeeksi - Manni, Katariina; Huuskonen, Arto (Faba osk, 2021)
Huoli kuiviketurpeen saatavuudesta jatkossa kannustaa miettimään uusia vaihtoehtoja kuivitukseen. Ruokohelven kuivikeviljelyn tehostaminen voisi olla yksi keino, jolla turvataan kuivikehuoltoa tulevaisuudessa. Lisäksi ruokohelven viljelyllä on monia muitakin hyötyjä.
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 956/12 05 01 02/2021)
Keywords: kotieläintuotanto; kuivikkeet; ruokohelpi; turvetuotanto