Suomalaisen sahatavaran ja höylätyn puutavaran ympäristöseloste - Räty, Tarmo; Jallinoja, Marja (Rakennustietosäätiö RTS, 2021)
Tämä ympäristöseloste on tehty Sahateollisuus ry:n jäsenyritysten havupuusta tuottamalle sahatavaralle ja höylätylle puutavaralle. Seloste on laadittu standardin EN 15804:2019 + A2 sekä RTS PCR (versio 1.6.2020) menetelmäohjeen mukaan. RTS EPD -ympäristöselosteessa mainittuja rakennustuotteiden ympäristötietoja ei voi vertailla keskenään, mikäli ne eivät täytä standardin SFS-EN15804:2019 kohdan 5.3 vaatimuksia tuotteiden vertailtavuudesta.
Keywords: sahatavara; ympäristöselvitys; höylätty puutavara