Vanerien päällystäminen ekstruusiopäällystysmenetelmällä - Kuusipalo, Jurkka (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Seloste artikkelista: Kuusipalo, J. 2001. Plastic coating of plywood using extrusion technique. Silva Fennica 35(1): 103–110.
Tutkimusseloste