MiX99-ohjelmistosta jalostettiin eläinarvostelujen vientituote - Lidauer, Martin; Strandén, Ismo (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
MTT:ssa kehitetty MiX99-tietokoneohjelmisto on herättänyt laajaa kansainvälistä kiinnostusta. Sen avulla voidaan arvioida aikaisempaa luotettavammin jalostustyössä tarvittavia eläinten jalostusarvoja.
Keywords: Re; kotieläimet; jalostus; tietokoneohjelmat; valinta; jalostusmenetelmät; jalostusarvo; arvostelu; geenit