Kontortamännyn versosurmankestävyys kiinnostaa taas Ruotsissa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Selostus artikkelista: Bernhold, A., Hansson, P., Rioux, D., Simard, M. & Laflamme, G. 2009. Resistance to Gremmeniella abietina (European race, large tree type) in introduced Pinus contorta and native Pinus sylvestris in Sweden. Canadian Journal of Forest Research 39:89–96.
Julkaisusatoa
Keywords: kontortamänty; versosurma