Perunankuorirae sinikettujen ruokinnassa - Koskinen, Nita; Taipale, Jenni; Sepponen, Juhani; Rekilä, Teppo (fi, 2007)
Perunankuorirae on hyvä ketunrehun raaka-aine oikeina pitoisuuksina käytettynä. Tutkimuksessa ei voitu osoittaa mitään perunankuorirakeen negatiivisia vaikutuksia tuotantotuloksiin tai eläinten terveyteen. Suuri määrä perunankuoriraetta alentaa kuitenkin rehun ravintoaineiden sulavuutta ja siten parhaimman tuloksen saavuttamiseksi perunankuorirakeen osuus rehussa ei saa olla liian suuri.
Keywords: Ko; sinikettu; turkiseläimet; ruokinta; rehut