Paakkutaimien juuristosta tunnistettu sammalille patogeeninen Muscivora-sieni - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Selostus artikkelista: Stenström, E., Ndobe, E.N., Jonsson, M., Stenlid, J. & Menkis, A. 2014. Root-associated fungi of healthy-looking Pinus sylvestris and Picea abies seedlings in Swedish forest nurseries. Scandinavian Journal of Forest Research 29(1): 12–21.
Julkaisusatoa