Päällekkäisviljely vaatii seikkailumieltä - Känkänen, Hannu; Huusela-Veistola, Erja (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Päällekkäisviljelyn on toivottu lisäävän syysviljan viljelyedellytyksiä. Se on kuitenkin epävarmempi menetelmä kuin perinteiset kylvötavat. Pahimmat ongelmat ovat syysviljan huono talvehtiminen ja hesseninsääsken aiheuttamat tuhot.
Keywords: Ka; viljely; syysviljat; viljelymenetelmät; kannattavuus; kevennetty maanmuokkaus; pellot; kasvukunto; kasvinsuojelu; torjunta; sääsket; jääpolte; päällekkäisviljely