Herne maittaa Nyholmien luomusioille : Oikealla lajikkeella herneen viljely helppoa - Taipale, Tiina (toim.) (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Steve ja Sonja Nyholmin luomutilan siat saavat valkuaisensa kotimaisista rehuista, pääasiassa herneestä ja rypsistä. Laajamittainen herneen viljely aloitettiin tilalla viime vuonna. Kokemukset rehukasvista ovat hyviä.
Keywords: Ko; palkokasvit; herne; sika; lihasika; sianliha; vilja; seosviljely; valkuaisaineet; ruokinta; rehut; kotimaiset; rehut; typensidonta; tuotanto; omavaraisuus; seokset; aminohapot