Lehdellisenä istutetut koivun paakkutamet kestävät kuivuutta parhaiten keskikesällä voimakkaimman kasvun aikaan - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Selostus opinnäytteestä: Mika Salminen. 1999. Lehdellisten koivun paakkutaimien kuivuudenkestävyys. Metsänhoitotieteen pro gradu-tutkielma. Helsingin yliopisto. 57 s.
Julkaisusatoa