Oma marja, paras marja - Uimari, Pekka (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kesä on kasvun aikaa niin puutarhassa kuin pelloillakin. Parhaan kasvun edellytykset takaamme, kun valitsemme oikean kasvin oikeaan paikkaan ja pidämme huolta, että kasvualusta on kunnossa, vettä ja ravinteita on riittävästi, kasvitaudit ja tuholaiset ovat kurissa ja että rikkakasveja on vähän.
Keywords: Ys; Ka; Pu; marjanviljely; puutarhaviljely; lajikkeet; marjat