Yltöisten arboretumin markkinoinnin kehittäminen - Jaakkola, Eija (Hämeen ammattikorkeakoulu, 2012)
Vuonna 1994 avattiin Yltöisten arboretum yleisölle. Arboretum avattiin yleisölle osana Lounais-Suomen Vihertietokeskusta. Silloin sinne valmistuivat ensimmäiset opastetaulut ja merkityt polut. Esittelytaulut olivat jo vanhoja ja tarvitsivat uudistamista. Vuonna 2012 valmistuivat uudet esittelytaulut ja -äänite. Puiston perennanäytemaa perustettiin vuonna 2010. Rahoitus hoidettiin Devepark -hankkeella vuosina 2009-2012. Käytännön toteuttamiseen osallistui koko viherrakentamisen tiimi. Nämä onnistuneet uudistukset lisäävät arboretumin kävijöiden määrää ja niiden ohella saatiin käyttöön uudenlainen tekniikka.
Mestariluokka -täydennyskoulutuksen kehitystyö
Keywords: Puutarhatuotanto; arboretumit; puulajit; perennat; esittelyt; äänitteet