Rokotus ei korvaa broilerirehujen kokkidiostaatteja - Valaja, Jarmo; Valkonen, Eija (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Rokotus ehkäisee hyvin kokkidioosia, mutta altistaa lintuja muille suolistoperäisille infektioille. Broilereiden kasvu hidastuu ja sairastumiset voivat johtaa lääkkeiden käytön lisääntymiseen.
Keywords: Ko; kokkidiostaatit; antibiootit; broilerit; rehut; rokotus; resistenssi