Camelinamunat tekevät hyvää - Ryhänen, Eeva-Liisa (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Camelina on erittäin hyvä monityydyttymättömien rasvahappojen ja erityisesti omega-3-rasvahappojen lähde. Se on mahdollinen raaka-aine myös kanojen ruokintaan. Tuotetut kananmunat ovat ravitsemuksellisesti ja aistinvaraiselta laadultaan hyviä. Camelinaa ei kuitenkaan vielä voida käyttää rehuna, sillä asia vaatisi EUlainsäädännön muutoksen.
Keywords: Re; Camelina sativa; kitupellava; ruistankio; rasvahapot; kana; kananmunat; rehut; ruokinta; elintarvikkeet; terveysvaikutukset; öljykasvit