Maatilametsätalouden kannattavuusseuranta tarkentuu - Latukka, Arto; Rantala, Olli (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Maatilametsätalouden talousseuranta paranee merkittävästi uuden järjestelmän avulla. Kannattavuuskirjanpitoaineistoa täydennetään todellisilla puustotiedoilla, joten nyt myös metsätaloudesta saadaan luotettavat tilatason tilinpäätös- ja kannattavuuslaskelmat. Vastaavaa tilatasolla toimivaa tuloslaskentajärjestelmää ei ole käytössä muualla.
Keywords: Ma; metsät; metsätalous; kannattavuus; seuranta; puusto; pääoman tuotto; kustannukset; tuottavuus; tuotto; voitot; kirjanpitotilat; maatalouskirjanpito; tase; tunnusluvut