Tarkastuseläinlääkärit takaavat turvallisuuden - Fredriksson-Ahomaa, Maria (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Tarkastuseläinlääkärit erikoistuvat opiskelemalla elintarviketuotannon hygieniaa.
Keywords: Kotieläintuotanto, mehiläistalous, riistanhoito, kalatalous; Elintarvikkeet, ravitsemus; eläinlääkärit; lihantarkastus; elintarvikevalvonta