Puhdistamoliete lannoitteena : käyttömääräykset tiukkenivat vuoden alussa - Huhta, Harri (Maaseudun tulevaisuus, 1995)
Jätevesiliete sopii määräajoin viljan lannoitteeksi, mikäli liete ja pellot täyttävät uudet tiukat vaatimukset ja ympäristö otetaan huomioon. Sato vastaa levitysvuonna väkilannoituksella saatua, jälkivaikutustakin voi olla. Kalkkistabiloitu liete parantaa maan kalsiumtilaa.
Keywords: Ys; määräykset; puhdistamoliete; fosforipitoisuus; kalsium; ph