Vertaileva aikatutkimus Risutec APC- ja Bracke-istutuslaitteista - Laine, Tiina; Saarinen, Veli-Matti (Luonnonvarakeskus, 2015)
Seloste artikkelista: Laine, T. & Saarinen, V.-M. (2014). Comparative study of the Risutec Automatic Plant Container (APC) and Bracke planting devices. Silva Fennica vol. 48(3), article id 1161.
Tutkimusseloste
Keywords: Muut aihealueet; metsänviljely; istutuskoneet; tuottavuus