Kotieläinten lannantuotot nousseet – miten käy lantatilavuuksien? - Hellstedt, Maarit; Nousiainen, Jouni; Luostarinen, Sari; Grönroos, Juha; Brännas, Kjell (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Rakennusohjeiden lantalatilavuuksia ei ole päivitetty vuosiin. Uudet laskelmat osoittavat kotieläinten vuosittaisten lannantuottojen nousseen tuotoksen kasvaessa. Maa- ja metsätalousministeriö aikoo päivittää vanhentuneet lantaloiden vähimmäistilavuudet nykyisen tarpeen mukaiselle tasolle.
Keywords: Kotieläintuotanto, mehiläistalous, riistanhoito, kalatalous; lanta; lantalat; maatalousrakennukset; sonta; tuotos; virtsa