Innovaatiotoiminta luo yritykselle taloudellista menestymistä - Tiilikainen, Sanna (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Innovaatiolla tarkoitetaan uusien asioiden tekemistä tai olemassa olevien asioiden tekemistä uudella tavalla. Innovaatiot parantavat yritysten kilpailukykyä ja taloudellista menestymistä. Siksi innovaatioiden kehittämiseen ja käyttöönottoon liittyvän toiminnan eli innovaatiotoiminnan harjoittaminen on tärkeää yritystoiminnalle.
Keywords: Ma; innovaatiot; maatalousyritykset; maatilat; hevostilat; kannattavuus; kehittäminen; maaseutupolitiikka; maaseudun kehittäminen; bioenergia