MAPTEN kurkisti maatalouden tulevaisuuteen - Niemi, Jyrki; Huan-Niemi, Ellen; Niemi, Janne (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Maatalouspoliittisen toimintaympäristön ennakointihankkeessa (MAPTEN) tuotettiin maa- ja elintarviketalouden vaihtoehtoisia tulevaisuudentiloja ja -skenaarioita. Tutkimuksessa hahmoteltiin, mihin ala kehittyy ja minkälainen maatalouspolitiikka sitä ohjaa
Keywords: Ma; maatalouspolitiikka; maataloustuotanto; maatalouskauppa; simulointi; skenaariot