Suomalaista, turvallista, erilaistettua ja vastuullisesti tuotettua - siinä kuluttajien odotuksia tulevaisuuden broilerituotteilta - Forsman-Hugg, Sari; Mäkelä, Johanna (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Broilerinlihan alkuperä on tärkeä tekijä suomalaisille kuluttajille, ja yhä keskeisemmiksi ovat nousemassa myös tuotannon eettisyys ja tuotantotapa. Kuluttajan valinnoilla on ratkaiseva merkitys suomalaisen broilerinlihan tuotannolle, mikäli tuontilihan hinta alenee. Luottamusta kotimaiseen siipikarjanlihaketjuun voisi vahvistaa tuotteistamalla ketjun toimintatapaa ja viestimällä sen vahvuuksista entistä enemmän.
Keywords: Ma; broilerit; siipikarja; elintarviketuotanto; maataloustuotanto; kuluttajat; elintarvikkeet; alkuperä