Nurmirehu päihittää viljan edullisuudessa - Pihamaa, Pekka; Rinne, Marketta; Nykänen-Kurki, Päivi; Koikkalainen, Kauko; Myyrä, Sami (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Nurmisäilörehu on suomalaisten nautojen ruokinnan perusta. Säilörehun tuotantokustannusta pidetään yleensä huomattavasti rehuviljan kauppahintaa korkeampana. Tämän vuoksi yleisessä keskustelussa on esitetty huolestuneita puheenvuoroja väkirehuruokinnan lisääntymisen vaaroista.
Keywords: Ma; säilörehut; nurmet; säilörehunurmet; apilat; kustannukset; vertailu; vilja