Harvennuksen ja lannoituksen vaikutus kuusen puuaineen ja kuitujen ominaisuuksiin – tuloksia pitkään seuratuilta kenttäkokeilta - Jyske, Tuula (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Jyske, T. 2008. The effects of thinning and fertilisation on wood and tracheid properties of Norway spruce (Picea abies) – the results of long-term experiments. Dissertationes Forestales 55. 59 s.
Väitöskirjaseloste
Keywords: harvennus; kasvunopeus; kuidunpituus; lannoitus; ligniinin määrä; puuaineen tiheys; trakeidien koko