Kaatoajankohdan, varastoinnin ja kuivauksen vaikutus luonnon- ja istutusalkuperää olevien rauduskoivujen puuaineen väriin - Luostarinen, Katri; Möttönen, Veikko (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Seloste artikkelista: Luostarinen, K. & Möttönen, V. 2009. Effect of felling season, storage and drying on colour of silver birch (Betula pendula) wood from four different growing sites. Silva Fennica 43(4): 699–709
Tutkimusseloste