Luomuruuastakin saa seleeniä - Eurola, Merja (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Monipuolinen ruokavalio takaa riittävän seleeninsaannin myös luomutuotteita käyttäville väestöryhmille. Seleeniä saadaan maito- ja lihatuotteista, kananmunista ja kalasta. Seleeni on tärkeä hivenaine niin ihmiselle kuin eläimillekin.
Keywords: Re; ruokavalio; luonnonmukainen maataloustuotanto; elintarvikkeet; seleeni; kivennäisaineet; hivenaineet; maito; liha; kananmunat; kala; lannoitus