Alkutuotannon ruokahävikki halutaan mukaan kuvaan - Hartikainen, Hanna (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Kun puhutaan ruokahävikistä, huomio kääntyy usein ruokaketjun loppupäähän eli kuluttajiin ja ruokakauppoihin. Mutta mitä tapahtuu ketjun alkupäässä?
Keywords: Elintarvikkeet, ravitsemus; Ympäristönsuojelu; ruokahävikki; ruokaketju; kuluttajat; elintarviketuotanto; peruna