Yrttialan kirjallisuus Suomessa : luettelo - Galambosi, Bertalan; Piekkari, Sirpa (Maatalouden tutkimuskeskus, 1997)
"Yrttialan kirjallisuus Suomessa : luettelo" on täydennetty ja korjattu laitos samojen tekijöiden vuonna 1992 julkaisemasta kirjallisuusviiteluettelosta "Yrtit, mausteet ja rohdokset Suomessa - luettelo julkaisuista" (Maatalouden tutkimuskeskuksen Tiedote 17/92). "Yrttialan kirjallisuus Suomessa : luettelo" koostuu kirjallisuusviitteistä, jotka on valikoiden koottu Suomessa julkaistuista tai suomalaisten julkaisemista yrttejä, mausteita tai rohdoksia käsittelevästä kirjallisuudesta. Aineisto käsittelee pääosin kasvien viljelyä, jalostusta, markkinointia ja käyttöä. Viitteitä on runsaat 1300, ja ne on jaoteltu aiheotsikoiden alle aikajärjestyksessä. Sama viite voi sijaita useammassa paikassa. Luettelo pyrkii olemaan kattava vuoteen 1996 saakka, mutta myös kuluvan vuoden viitteitä on mukana jonkin verran.
Herb literature in Finland
Keywords: Pu; Ka; Suomi; maustekasvit; lääkekasvit; yrtit; bibliografiat