Sivutuotteet ja jätteet kannattavin bioenergian lähde - Aro-Heinilä, Esa (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Vielä vuosi sitten viljaa markkinoitiin polttoaineeksi autoon, sikalaan ja taloon. Enää ei viljalle tai pellolle tarvitse keksiä uusia käyttömuotoja. Vilja on palannut raaka-ainepulaa potevan ihmiskunnan tarvelistalle.
Keywords: Ys; bioenergia; jätteet; vilja; polttoaineet; biopolttoaineet; kannattavuus; ruokohelpi; sivutuotteet; hake; olki; lanta; biokaasu; biojätteet; fossiiliset polttoaineet; kivihiili; öljy