Ei mullistuksia yksivuotisessa raiheinässä - Hannukkala, Antti; Isolahti, Mika (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Yksivuotisen raiheinän lajikkeisiin ei tule kovin suuria muutoksia. Viime vuosikymmenellä lajikkeet uusiutuivat lähes täysin, joten nyt vietetään välivuosia.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; nurmiheinät; raiheinät; englanninraiheinä; italianraiheinä; westerwoldinraiheinä; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys