Kesäistutus parantaa koivun maastomenestymistä - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Selostus opinnäytteestä: Luoranen, J. 2000. Control of growth and frost hardening of silver birch container seedlings: growth retardants, short day treatment and summer planting. Tiivistelmä: Koivun paakkutaimien kasvun ja karaistumisen hallinta: kasvunsääteet, lyhytpäiväkäsittely ja kesäistutus. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 777: 167 s + 5 liitettä.
Julkaisusatoa