Korkea kompostointilämpötila nujertaa juurilahon aiheuttajasienen metsätaimijätteestä - Veijalainen, Anna-Maria (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Selostus artikkelista: Veijalainen, Anna-Maija, Lilja, Arja & Juntunen, Marja-Liisa. 2005. Survival of uninucleate Rhizoctonia species during composting of forest nursery waste. Scandinavian Journal of Forest Research 20: 206-212.
Julkaisusatoa
Keywords: Rhizoctonia; kompostointilämpötila; taimitarhajätteen kompostointi