Hamppua tankkiin? - Pakarinen, Annukka; Maijala, Pekka; Stoddard, Frederick; Kymäläinen, Maritta; Viikari, Liisa (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Helsingin yliopistossa tutkitaan uusien energiakasvien mahdollisuuksia liikenteen biopolttoaineiden raaka-aineena. Biometaanin tuotannossa tulokset näyttävät lupaavilta.
Keywords: Ys; Ka; energiakasvit; biopolttoaineet; maissi; härkäpapu; hamppu