Kahden eri katkontamenetelmän vaikutus mäntysahatavaran laatuun - Uusitalo, Jori; Kokko, Sampsa; Kivinen, Veli-Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Seloste artikkelista: Uusitalo, J., Kokko, S. & Kivinen, V.-P. 2004. The effect of two bucking methods on Scots pine lumber quality. Silva Fennica 38(3): 291–303.
Tutkimusseloste
Keywords: katkontamenetelmät; mäntysahatavaran laatu