Puusta voisi lypsää maitoa märehtijöiden avulla - Rinne, Marketta; Kuoppala, Kaisa; Sormunen-Cristian, Riitta; Joki-Tokola, Erkki; Willför, Stefan (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Puusta saa muutakin kuin paperia, lankkua ja klapia. Jopa kolmannes puusta on hemiselluloosaa, jonka käyttöä rehuksi MTT, Åbo Akademi ja METLA ovat selvittäneet. Puhdas hemiselluloosa on kiinnostava rehukomponentti, koska se ei sisällä käytännössä lainkaan typpeä ja fosforia.
Keywords: ko; ys; metsäteollisuus; sivutuotteet; puu; hake; puukuidut; selluloosa; ligniini; koivu; kuusi; lehtikuusi; nauta; lammas; rehut