Luomunaudanlihan tuotannon lisääminen kangertelee - Huuskonen, Arto (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Luomulihan kysyntä on viime aikoina jatkuvasti kasvanut. Kysyntään ei kuitenkaan pystytä Suomessa vastaamaan, sillä nykyiset luomulihan tuotantomäärämme ovat häviävän pieniä. Niinpä luomukotieläinten määrää pitäisi nopeasti pystyä lisäämään, jotta luomutuotanto voisi uskottavasti jatkua maassamme.
Keywords: Ko; luomunaudanliha; luomuliha; naudanlihantuotanto; luonnonmukainen kotieläintuotanto; luonnonmukainen maataloustuotanto; lihakarjatilat; lihakarja