Akkojen harrastuksesta presidentin puheisiin - Keskitalo, Marjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Vielä 1990-luvulla viljanviljelijät pitivät kuminaa lähinnä ”akkojen” harrastuksena. Tässä akoilla tarkoitetaan maatilan emäntien yrttipalstoja ja niiden pienimuotoista merkitystä. Nyt kun kumina on yksi kiinnostavimmista erikoiskasveista, ”viljamiehet” istuvat seminaareissa lisätietoa janoten, sillä kasvi soveltuu viljatilan kiertoihin monella tavalla.
Keywords: Kasvintuotanto, kasvinviljely, maaperä; kumina; maatalousnäyttelyt